Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop
De Fortuyn
De Fortuyn
De Fortuyn
De Fortuyn

De Fortuyn

 

Omschrijving

Deze zeer ruime, lichte en stijlvolle 6-persoons villa heeft een oppervlakte van 104 m². Het heeft een schuin zadeldak met twee lagen met brede raampartijen uitkijkend op het terras, richting tuin en water. Deze woning heeft op de eerste laag een ruime open keuken, een woonkamer met een brede glazen gevel met schuifpui naar het terras en een slaapkamer met eigen badkamer. Tevens beschikt de woning over een ruimte voor bijvoorbeeld een sauna en een berging voor de wasmachine en droger. Type De Fortuyn heeft op beide lagen een apart toilet en op de bovenste laag twee slaapkamers met twee badkamers en een breed balkon. Je kan in deze woning op je terras, maar ook op je balkon rustig beginnen met een cappuccino of culinair genieten van een prachtig uitzicht. De woningen zijn duurzaam gebouwd en in iedere woning ligt vloerverwarming.

Optiepakket Wellness:

  • Sunshower (UV) inclusief regendouche
  • Hottub pellet gestookt buiten
  • Buitendouche inclusief stortemmer

Direct rendement over alle bouwtermijnen

Door de ontwikkelingen op Resort Drentse Weelde, kun je direct al profiteren van rendement. Vanaf het moment dat je een woning aankoopt bij HUB Resort ontvang je direct 4% rendement op iedere bouwtermijn tot aan de oplevering van jouw recreatiewoning!

 

Kenmerken

StatusNieuw
ParkDrentse Weelde
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers3
Voor aantal personen6
Bouwjaar2024
Woonoppervlakte104m2
Slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal personen
6 personen
Badkamers
3 badkamers
Optie tot wellness pakket
Met optie tot wellness pakket
 

Vraagprijs

VakantiewoningVanaf€ 379.000,-Excl. BTW
Wellness pakket€ 17.500,-Optioneel
 

Plattegrond

Wilt u meer informatie over Drentse Weelde?


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een luxe en duurzame vakantiewoning aan het water voor eigen gebruik in combinatie met verhuur of volledige verhuur?