Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop
over ons

Over ons

Plan jouw bezoek
Voor persoonlijk en professioneel advies
 • Luxe en duurzame vakantiewoningen
 • Gelegen aan het water
 • Professionele verhuurorganisatie

Wie is HUB leisure Investments?

HUB leisure Investments is een snelgroeiende en ambitieuze fullservice organisatie op het gebied van verkoop van hoogwaardige en duurzame recreatiewoningen op bijzondere locaties. De komende jaren gaan er op verschillende resorts recreatiewoningen, in zowel Nederland als in het buitenland, door ons verkocht en gerealiseerd worden. En daar zijn wij trots op!

Heb je er altijd al gedroomd om vakantie te vieren in je eigen vakantiewoning? Hier kom je echt tot rust en profiteer je ook nog eens van aantrekkelijke huurinkomsten. Welkom op eco-resort Drentse Weelde, Knuitershoek en De Fontein! Onze resorts in Drenthe, Zeeland en Gelderland waar je nog heerlijk kunt genieten van de rust en ongerepte natuur.

'Tijd is je kostbaarste bezit, besteed het goed.'

Wij zijn HUB Resorts! Ontdek onze locaties:

Ontmoet Herber

"Mijn naam is Herber Blokland. Binnen HUB Leisure Investments ben ik samen met ons verkoopteam verantwoordelijk voor de verkoop van de vakantiewoningen op de diverse HUB locaties. Al ruim 15 jaar ben ik werkzaam in deze prachtige branche. Het is dan ook het mooiste vak van de wereld. Wij ontmoeten dagelijks veel leuke en interessante mensen waarvan wij hopen het vertrouwen te krijgen om te investeren in een van de HUB resorts. Dat kan in mijn optiek alleen door een inhoudelijk en deskundig advies. En als kopers ons advies dan volgen en 'van papier' of maquette een vakantiewoning kopen en dan later aangeven dat wij alle verwachtingen waar hebben gemaakt, dan hebben wij ons werk goed gedaan." - Herber Blokland

Wil je ook eens vrijblijvend van gedachte wisselen over alle interessante mogelijkheden? Neem dan eens contact met ons op en wij adviseren je graag en goed.

Herber 

Herber Blokland
Managing Director HUB leisure Investments

Wat maakt HUB Resorts uniek?

  Luxe & duurzaam

  De vakantiehuizen zijn ook volledig gasloos, all-electric en beschikken over een warmtepomp en zonnepanelen.

  Aan het water

  De unieke ligging aan het water maakt het de perfect plek om op vakantie te gaan! Watersporters halen hun hart op!

  Nationaal Park Drents-Friese Wold

  Vanaf je vakantiewoning loop je één van de grootste natuurgebieden van Nederland in! Wandel- en fietsroutes in overschot!

Meer over HUB Resorts

Wij hebben met HUB Resorts veel ervaring in een snel groeiende en veranderende markt en werken met meerdere gespecialiseerde partners samen. Wij werken hard om het rendement voor onze eigenaren altijd maar weer te blijven optimaliseren. Dit doen wij door het toepassen van flexibele boekingen, automatische dynamische prijsstelling en het volledige beheer van de woningen op een professionele wijze te verzorgen. Ook willen wij onze gasten continue op onze vakantieparken blijven verassen om hun op deze manier een unieke vakantie ervaring te bieden. Wij werken samen met het bedrijf Metanoia. Zij creëren nieuwe plekken uit oude. Wij zorgen voor de ommekeer van oude naar een nieuwe functionaliteit van een plek. Maar we erkennen vooral ook de kwaliteit van de plek, zoals die was en zoals die wordt. Of het nu woningen, appartementen, bedrijfsmatig, recreatief of maatschappelijk vastgoed betreft, Metanoia creëert de oplossing voor een nieuw of getransformeerd goed functionerend gebouw of gebied.

Wij werken samen met deze partijen:

 

HUB Leisure Investments
GrondVrij
Metanoia
HUB Resorts
Stilma
Borgregeling voor woningbouw
Loffts

Ontdek meer over HUB Resorts:

Professionele verhuurorganisatie

Ben je van plan om te investeren in een vakantiewoning bij HUB Resorts? Onze professionele verhuurorganisatie verzorgt de volledige verhuur voor jou!

Vakantiehuis kopen in Drenthe

Een eigen recreatiewoning in Drenthe? Bij HUB Resorts begrijpen we jouw wensen en maken wij jouw droom werkelijkheid. Investeer in duurzame en luxe woningen.