Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop

Duurzame recreatiewoning kopen

  • 4- en 6-persoons ecolodges te koop
  • Volledig gasloos en all-electric
  • Met warmtepomp en zonnenpanelen

Op zoek naar een duurzame vakantiewoning?

Wanneer je een duurzame vakantiewoning wil kopen dan ben je bij HUB Resorts aan het juiste adres. Wij hebben momenteel verschillende soorten luxe en duurzame woningen voor maximaal 6 personen te koop op eco resort Drentse Weelde. Deze woningen zijn niet alleen duurzaam gebouwd, maar zijn ook volledig gasloos, all-electric en beschikken over een warmtepomp en zonnepanelen. Wanneer je een duurzame vakantiewoning koopt bij ons dan wordt je, als je kiest voor verhuur, volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie en ontvang je een aantrekkelijk rendement. Hoe fijn is dat! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gedeeltelijk zelf van de woning te genieten.

Al nieuwsgierig? Vraag onze brochure aan
 
Ontdek de Drentse Weelde
 

Een sfeerimpressie van onze duurzame vakantiewoningen ⤵

 

Klaar voor de toekomst

Met de huidige energieprijzen is het steeds interessanter om te investeren in een duurzame recreatiewoning. Bij de Drentse Weelde zijn de woningen bijna helemaal energie neutraal waardoor ze helemaal klaar zijn voor de toekomst! HUB Resorts zorgt voor een optimale bezetting en maximaal rendement. Daarnaast zorgen wij ook voor het onderhoud van het park en de woning, hierdoor is het kopen van een duurzame recreatiewoning een zorgeloze investering. Ook kan je er bij ons voor kiezen om de verhuur en eigen gebruik te combineren, zodat je zelf ook van jouw eco-lodge op ons vakantiepark kunt genieten. Heb je interesse? Bekijk dan ons aanbod eco-vakantiehuizen.

Bekijk onze prachtige woningen:

Duurzaamheid staat centraal op ons eco resort

Naast dat jouw recreatiewoning duurzaam is, staat op het resort ook de natuur centraal en zijn de paden en faciliteiten strak en duurzaam vormgegeven. Zo wordt er rekening gehouden met flora en fauna en vind je er insectenhotels, nestkasten voor vogels en velerlei vegetatie voor amfibieën, libellen en vlinders. Het eco resort biedt ook vele faciliteiten zoals speel- en sportplekken zoals een yoga plaats, een supermarkt en een restaurant met uitzicht op de kreek. Jij en je gasten hoeven zich nooit te vervelen! Ook is de omgeving van de Drents Weelde prachtig. Het eco resort wordt omgeven door het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold. Heb je interesse gekregen in het kopen van onze duurzame vakantiewoningen? Bekijk dan ons aanbod, bezoek onze open dagen of neem contact met ons op.

Waarom een vakantiehuis kopen bij HUB Resorts?

  • Ruime kavels eigen grond
  • Direct aan nationaal park het Drents-Friese Wold
  • Professionele verhuur en beheer
  • Bij verhuur zeer interessant rendement
  • Zorgeloos genieten en verdienen in Drenthe
 

Nog vragen? Neem contact met ons op!

 

Hier vind je de Drentse Weelde ⤵