Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop
Ecolodge kopen

Duurzame recreatiewoning kopen

Plan jouw bezoek
Voor persoonlijk en professioneel advies
  • Aankoopbegeleiding door experts uit de regio
  • Volledig gasloos en all-electric
  • Met warmtepomp en zonnenpanelen

Op zoek naar een duurzame vakantiewoning?

Wanneer je een duurzame vakantiewoning wil kopen dan ben je bij HUB Resorts aan het juiste adres. Wij hebben momenteel verschillende soorten luxe en duurzame woningen voor maximaal 7 personen te koop op eco resort Drentse Weelde en Knuitershoek. Deze nieuwbouw woningen zijn niet alleen duurzaam gebouwd, maar zijn ook volledig gasloos, all-electric en beschikken over een warmtepomp en zonnepanelen. Wanneer je een duurzame vakantiewoning koopt bij ons dan word je, als je kiest voor verhuur, volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie en ontvang je een aantrekkelijk rendement. Hoe fijn is dat! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gedeeltelijk zelf van de woning te genieten. 

Wist je dat je bij Resort Drentse Weelde direct profiteert van 4% rendement over alle bouwtermijnen?

Een sfeerimpressie van onze duurzame vakantiewoningen ⤵

Klaar voor de toekomst

Met de huidige energieprijzen is het steeds interessanter om te investeren in een duurzame recreatiewoning. Onze woningen in Drenthe en Zeeland zijn bijna helemaal energie neutraal waardoor ze helemaal klaar zijn voor de toekomst! HUB Resorts zorgt voor een optimale bezetting en maximaal rendement. Daarnaast zorgen wij ook voor het onderhoud van het park en de woning, hierdoor is het kopen van een duurzame recreatiewoning een zorgeloze investering. Ook kan je er bij ons voor kiezen om de verhuur en eigen gebruik te combineren, zodat je zelf ook van jouw eco-lodge op ons vakantiepark kunt genieten. Heb je interesse? Bekijk dan ons aanbod eco-vakantiehuizen.

Een uitlichting van onze prachtige woningen:

Duurzaamheid staat centraal op ons eco resort

Naast dat jouw recreatiewoning duurzaam is, staat op de resorts ook de natuur centraal en zijn de paden en faciliteiten strak en duurzaam vormgegeven. Zo wordt er rekening gehouden met flora en fauna en vind je er insectenhotels, nestkasten voor vogels en velerlei vegetatie voor amfibieën, libellen en vlinders. Onze resorts biedt ook vele faciliteiten zoals speel- en sportplekken zoals een yoga plaats, een supermarkt en een restaurant met uitzicht op de kreek. Jij en je gasten hoeven zich nooit te vervelen! Ook is de omgeving van de Drents Weelde en Knuitershoek prachtig. De vakantieparken liggen nabij het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold en het Verdronken Land van Saeftinghe. Heb je interesse gekregen in het kopen van onze duurzame vakantiewoningen? Bekijk dan ons aanbod, bezoek onze open dagen of neem contact met ons op.

Waarom een vakantiehuis kopen bij HUB Resorts?

  • Ruime kavels eigen grond
  • Direct aan natuurgebieden
  • Professionele verhuur en beheer
  • Bij verhuur zeer interessant rendement
  • Zorgeloos genieten en verdienen

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.