Waardevol en persoonlijk investeren

Bij HUB Resorts investeer je in meer dan alleen luxe recreatiewoningen. Zo investeer je ook jouw tijd in ons, een kostbaar bezit. Wij vinden het belangrijk om ook in jou te investeren. Naast een persoonlijke relatie vinden wij het belangrijk om ook voor jou een aantrekkelijk rendement te behalen. Benieuwd naar onze duurzame vakantiewoningen, organisatie en de investeringsmogelijkheden? Ontdek HUB Resorts!

 

Professionele verhuurorganisatie

Ben je de trotse eigenaar van een vakantiewoning bij HUB Resorts en heb je er voor gekozen om je woning (gedeeltelijk) te verhuren? Onze verhuurorganisatie staat klaar om je volledig te ontzorgen. Een waardevaste, waardevolle en rendabele belegging!
Ontdek onze verhuurorganisatie

Stappenplan aankoop van een vakantiewoning

Hoe gaan wij te werk als je interesse hebt in de aankoop van vakantiewoning bij HUB Resorts? Wij houden van een persoonlijke aanpak en helpen je een keuze maken.
Zet de stap

Investeren in een vakantiewoning

Ben je op zoek naar een waardevaste investering? De aankoop van een recreatiewoning is een goede optie. Bij HUB Resorts vind je luxe vakantiehuizen in Drenthe en Zeeland.
Investeren?

Fiscale aspecten

Een tweede (t)huis gevonden bij HUB? Dan is het van belang om te weten welke fiscale aspecten hieraan verbonden zijn. Lees meer over alle fiscale aspecten omtrent jouw investering en persoonlijke situatie.
Bekijk de fiscale aspecten

Verhuur, beheer en rendement

Wil jij meer weten over de verhuur, beheer en rendement bij HUB Resorts? Onze professionele verhuurorganisatie zorgt er voor dat jij compleet onzorgt wordt!
Lees meer

Over ons

Een vakantiehuis kopen bij HUB Resorts is meer dan alleen een investering in vastgoed. Je investeerd ook in een persoonlijke relatie. Benieuwd met wie jij wellicht zaken gaat doen?
Maak kennis met HUB