Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop
Beleggen met rendement

Investeren bij HUB Resorts

Plan jouw bezoek
Voor persoonlijk en professioneel advies

Waardevol en persoonlijk investeren

Bij HUB Resorts investeer je in meer dan alleen luxe recreatiewoningen. Zorgeloos ontspannen en genieten van een natuurrijke omgeving gecombineerd met het behalen van rendement, dat doe je bij HUB Resorts. Zo investeer je ook jouw tijd in ons, een kostbaar bezit. Wij vinden het belangrijk om ook in jou te investeren. Naast een persoonlijke relatie vinden wij het belangrijk om ook voor jou een aantrekkelijk rendement te behalen. Niet alleen na oplevering met de verhuur van jouw vakantiewoning maar ook daarvoor al. En daar zij we uniek in! Als je namelijk voorafgaand aan de geplande start bouw in één van de HUB Resorts investeert door hier een vakantiewoning te kopen dan ontvang je over alle (bouw)termijnen direct maar liefst 4% garantierendement tot aan oplevering/start verhuur!  Ook benieuwd naar onze duurzame vakantiewoningen, organisatie en de investeringsmogelijkheden? Ontdek HUB Resorts!

Professionele verhuurorganisatie

Ben je de trotse eigenaar van een vakantiewoning bij HUB Resorts en heb je er voor gekozen om je woning (gedeeltelijk) te verhuren? Onze verhuurorganisatie staat klaar om je volledig te ontzorgen. Een waardevaste, waardevolle en rendabele belegging. Tijd om te genieten, want tijd is je kostbaarste bezit!
Ontdek onze verhuurorganisatie

Stappenplan aankoop van een vakantiewoning

Hoe gaan wij te werk als je interesse hebt in de aankoop van vakantiewoning bij HUB Resorts? Wij houden van een persoonlijke aanpak en helpen je een keuze maken.
Zet de stap

Investeren in een vakantiewoning

Ben je op zoek naar een waardevaste investering? De aankoop van een recreatiewoning is een goede optie. Bij HUB Resorts vind je luxe vakantiehuizen in Drenthe en Zeeland.
Investeren?

Fiscale aspecten

Een tweede (t)huis gevonden bij HUB? Dan is het van belang om te weten welke fiscale aspecten hieraan verbonden zijn. Lees meer over alle fiscale aspecten omtrent jouw investering en persoonlijke situatie.
Bekijk de fiscale aspecten

Verhuur, beheer en rendement

Wil jij meer weten over de verhuur, beheer en rendement bij HUB Resorts? Onze professionele verhuurorganisatie zorgt er voor dat jij compleet onzorgt wordt!
Lees meer

Over ons

Een vakantiehuis kopen bij HUB Resorts is meer dan alleen een investering in vastgoed. Je investeert ook in een persoonlijke relatie. Benieuwd met wie jij wellicht zaken gaat doen?
Maak kennis met HUB