Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop
Puur, geen concessies...
Puur, geen concessies...
Puur, geen concessies...
Puur, geen concessies...
Puur, geen concessies...
Puur, geen concessies...

Klant beoordelingen

Plan jouw bezoek
Voor persoonlijk en professioneel advies

Laat je inspireren

Door wat onze klanten zeggen

 

Woning

Woning

 

Hans en Veronica     Hans en Veronica

Na een mooie en bevlogen presentatie door Herber Blokland, directeur HUB, waren wij snel overtuigd van de unieke mogelijkheden van dit Eco-project. Als verhuurder worden wij volledig ontzorgd door HUB. Zij regelen werkelijk alles. Als eigenaar / gebruiker kunnen wij gaan genieten van een woning met een prachtig design dat voldoet aan milieuvriendelijke toepassingen en daardoor bijna CO2 neutraal is.

Het eco-resort is van alle gemakken voorzien en prachtig gelegen. Het ligt aan de rand van een door Unesco erkend natuurgebied van 6000 ha waar veel wandel- en fietsmogelijkheden zijn. Overtuigd van deze unieke kans kunnen wij bijna niet wachten tot de geplande opleverdatum.

 

Woning

Woning

 

Cor van Wieren

Via internet kwam ik dit mooie project tegen.

In oktober zijn we naar een open dag geweest en kwamen we in contact met Herber. Daarna ging het snel. We waren overtuigd van de prachtige locatie en de uitleg over het zorgeloze concept sprak ons enorm aan.

Wat we erg leuk vonden was dat de kavels ook al waren uitgezet. Op deze manier krijg je een goed beeld van waar de woningen komen te staan. Dit hielp, samen met de aanwezige maquette, enorm bij de aankoop van ons kavel.

De contacten verlopen erg plezierig en vlot.

Aanrader dus!