Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop
Nieuwbouw woning kopen

Nieuwbouw recreatiewoning

Plan jouw bezoek
Voor persoonlijk en professioneel advies
  • Nieuwe vakantiewoningen te koop
  • Voldoen volledig aan nieuwste BENG-eisen
  • Aankoopbegeleiding door kenners uit de regio

Duurzame nieuwbouw recreatiewoning kopen

Ben je op zoek naar een recreatiewoning, maar wil je graag investeren in een nieuwbouw vakantiewoning? Bij HUB Resorts kun je een vakantiewoning kopen op drie verschillende nieuwbouwprojecten. Onze resorts zijn gelegen in Drenthe, Zeeland en Gelderland, waarbij al onze nieuwbouw vakantiewoningen aan of nabij het water gelegen zijn. Je kunt de vakantiewoningen van HUB Resorts kopen voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Voor welke vorm je ook kiest, bij HUB Resorts kies je voor zorgeloos investeren!

Impressie van onze nieuwbouw recreatiewoningen ⤵

De nieuwbouw recreatiewoningen van HUB Resorts

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van een vakantiehuis? Onze gloednieuwe vakantiehuizen bieden een perfecte vakantiebestemming voor maximaal 6 personen. Bovendien zijn de woningen volledig gasloos, all-electric en uitgerust met zonnepanelen. Elk van onze nieuwbouw recreatiewoningen is tot in de puntjes afgewerkt, inclusief een prachtige keuken, gloednieuw sanitair en een separaat toilet. Op resort Drentse Weelde staat de natuur centraal en spelen luxe, flora en fauna een grote rol. Ook heb je hier de keuze voor diverse wellness opties. Nieuwsgierig geworden naar de woningen? Wij nodigen je graag uit om een keer langs te komen. 

Investeren bij HUB Resorts

Wanneer je ervoor kiest een nieuwbouw vakantiehuis te kopen wil je natuurlijk weten met wie je in zee gaat. Dat snappen wij maar al te goed, zeker omdat dit een belangrijke beslissing is. Daarom stelt onze organisatie zich graag aan je voor. Wij begeleiden jou graag tijdens het gehele aankoopproces én daarna. Onze professionele verhuurorganisatie zal het onderhoud en de verhuur op zich nemen zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw investering. Als eigenaar ontvang je elke maand geautomatiseerd de verhuuropbrengsten en heb je altijd real-time inzicht in jouw recreatiewoning. Meer weten?

In het kort:

  • Investeren in een nieuwbouw recreatiewoning
  • Duurzaam gebouwd volgens BENG-eisen
  • Aankoopbegeleiding door experts uit de regio
  • Optimale bezettingsgraad
  • Maak gebruik van onze parkfaciliteiten

Bekijk de laatste ontwikkelingen of maak kennis met de verhuurorganisatie:

Actuele beschikbaarheid: