• Nieuwbouw vakantiewoning
  • Voldoen volledig aan nieuwste BENG-eisen
  • Op unieke resorts

Nieuwe recreatiewoning kopen?

Bij HUB Resorts kun je een nieuwbouw recreatiewoning kopen op onze vakantieresorts. Investeren bij HUB Resorts is genieten van waardevast rendement, omdat je bij HUB Resorts investeert in de toekomst, wij de tijd voor jou en jouw gasten nemen en zorgen voor een hoge bezettingsgraad. Daarnaast zijn al onze nieuwbouw vakantiewoningen aan of nabij het water gelegen. Bekijk onze resorts en ervaar zelf hoe het is om een nieuwbouw recreatiewoning te kopen bij HUB Resorts.

 

Onze nieuwbouw recreatiewoningen

Interesse in de aankoop van een nieuwbouw vakantiewoning? Dan ben je bij HUB Resorts aan het juiste adres, want onze nieuwbouw vakantiehuizen bieden een perfecte vakantiebestemming tot wel 7 personen. Tevens zijn de woningen volledig gasloos, all-electric en beschikken ze over zonnepanelen. Alle nieuwbouw recreatiewoningen zijn compleet afgewerkt. Dit betekent dat de woningen onder andere voorzien zijn van een prachtige keuken, gloednieuw sanitair en een separaat toilet. Daarnaast heb je keuze uit twee prachtige resorts gelegen in Drenthe en Zeeland. Op resort Drentse Weelde staat natuur centraal en spelen luxe, flora en fauna een grote rol. Ook heb je hier de keuze voor diverse wellness opties. Resort Knuitershoek bevindt zich op loopafstand van het strand en biedt rust en ruimte, want tijd is immers je kostbaarste bezit. Benieuwd naar meer informatie over de woningen? Bekijk vrijblijvend onze brochure.

De voordelen van HUB Resorts

Wanneer je ervoor kiest een nieuwbouw vakantiehuis te kopen wil je natuurlijk weten met wie je in zee gaat. Dat snappen wij maar al te goed. Daarom stellen wij ons maar al te graag aan je voor op de over ons pagina. Daarnaast wordt je volledig ontzorgd als je besluit een nieuwbouw recreatiewoning te kopen en kun je zorgeloos genieten van jouw investering, omdat onze professionele verhuurorganisatie jouw duurzame recreatiewoning verhuurt tegen een hoge bezettingsgraad.

In het kort:

  • Investeren in een nieuwbouw recreatiewoning
  • Op diverse ruime, rustgevende, luxe resorts
  • Duurzaam gebouwd volgens BENG-eisen
  • Aankoopbegeleiding door experts uit de regio
  • Optimale bezetting door onze professionele verhuurorganisatie