Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop
professionele verhuurorganisatie

Professionele verhuurorganisatie

Plan jouw bezoek
Voor persoonlijk en professioneel advies
  • Investeren in luxe
  • Aantrekkelijk rendement
  • Duurzame recreatiewoningen

Zorgeloos genieten van jouw investering

Heb je jouw luxe en duurzame vakantiewoning gekocht in Drenthe of Zeeland waar je altijd al van had gedroomd? De professionele verhuurorganisatie van HUB Resorts zorgt ervoor dat je jouw duurzame recreatiewoning zonder zorgen verhuurt. Hierbij profiteer je van een aantrekkelijk rendement. Wij maken gebruik van het onafhankelijke reserveringssystyeem van Booking Experts. Hierdoor kan jij zorgeloos genieten van jouw investering!

Alle voordelen van onze professionele verhuurorganisatie ⤵

1. Samenwerking met touroperators en OTA's

HUB Resorts werkt samen met diverse touroperators in binnen- en buitenland (Duitsland) zodat je niet afhankelijk bent van één organisatie die jouw recreatiewoning verhuurt. Hierdoor profiteer je ook van een betere bezettingsgraad, omdat de verhuur wordt geregeld via diverse website's. Alle touroperators zijn gekoppeld met de parken van HUB Resorts waardoor je geen last hebt van prijsschommelingen. Ze zijn altijd voorzien van de meest actuele prijzen, foto's en omschrijvingen!

holidu
belvilla
booking.com
fewo-direkt
hometogo

2. Compleet verzorgde marketing

Online marketing is één van de belangrijkste dingen voor de eigen verhuurwebsite van HUB Resorts. Je krijgt het meeste rendement op boekingen die gaan via onze verhuurwebsite. Zichtbaar zijn op de website van touroperators in binnen- en buitenland (Duitsland) is natuurlijk ook fijn voor jou! De online marketing voor onze eigen verhuurwebsite wordt verzorgd door het marketingbureau Booking Boosters. Zij zorgen ervoor dat er zoveel mogelijk boekingen binnen komen via onze eigen verhuurwebsite.

Website & Zoekmachine

Een zo hoog mogelijk positie in Google door een gebruiksvriendelijke website en SEO werkzaamheden.

Google Ads

Altijd zichtbaar bovenin Google met advertenties op gerichte zoektermen en de parknaam.

Social Media Ads

Altijd zichtbaar op Facebook en Instagram met themacampagnes en mooie foto's.

Affiliate Marketing

Zichtbaar zijn bij interessante partijen die de parken van HUB Resorts promoten.

3. Volledige controle over jouw duurzame recreatiewoning

Ben je zelf ook graag in controle? Je ontvangt een persoonlijk account waarmee je op ieder moment van de dag kunt inloggen in het systeem van Booking Experts. Hiermee heb je inzicht in de reserveringen, facturen en beoordelingen van jouw recreatiewoning. Het is ook mogelijk om eenvoudig met onze verhuurorganisatie te communiceren. Ook als je zelf gebruik wilt maken van jouw luxe vakantiewoning kan je dat in dit systeem aangeven in jouw persoonlijke account!

4. Een verzorgd onderhoud en geautomatiseerde afrekeningen

Jouw luxe recreatiewoning laten verhuren door HUB Resorts betekent zorgeloos verhuren. Wij nemen bij jou alles uit handen, zodat je kunt genieten van jouw investering. Je ontvangt de opbrengsten altijd op tijd door middel van geautomatiseerde verhuurafrekeningen. Per maand krijg je deze huur uitbetaald. Daarnaast verzorgen wij van HUB Resorts ook het onderhoud en technisch beheer van jouw vakantiewoning. Zo kunnen ook de huurders van de woning optimaal genieten van jouw recreatiewoning. 

Ontdek de drie parken van HUB Resorts ⤵

Altijd zorgeloos investeren bij HUB Resorts

Dankzij de combinatie van onze professionele verhuurorganisatie, het reserveringssysteem van Booking Experts en de online marketing van Booking Boosters is het kopen van een duurzame recreatiewoning een zorgeloze investering!

De voordelen van HUB Resorts:

  • Maandelijkse huurinkomsten
  • Aantrekkelijk rendement
  • Duurzame recreatiewoningen
  • Volledig eigen gebruik, verhuur of een combinatie hiervan
  • Korting op verblijven op eventuele andere resorts van HUB Resorts
  • Interessante last minute regeling van uw vakantiewoning
  • Exclusief toegang tot de eigenaren website

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.