Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop
Recreatiewoning kopen aan het water

Koop uw eigen recreatiewoning in Nederland

Plan jouw bezoek
Voor persoonlijk en professioneel advies
  • Aankoopbegeleiding door experts uit de regio
  • Gelegen aan het water
  • Duurzaam investeren en genieten

Een moderne vakantiewoning aan het water kopen

Stel je eens voor; je eigen recreatiewoning aan het water voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Vanuit je eigen buitenterras een kopje koffie met een prachtig uitzicht over het water en het strandje. Het is mogelijk bij Resort Drentse Weelde in het prachtige Drenthe. Dit is het juiste moment om te investeren in een zomerhuisje. De rentes zijn laag en daarom is het ideaal om nu een vakantiehuis aan het water te kopen in Drenthe. Als je ervoor kiest om jouw recreatiewoning te verhuren, wordt dit gedaan door onze professionele verhuurorganisatie. Hiermee ontvang je ook nog eens een aantrekkelijk rendement! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gedeeltelijk zelf in de woning te verblijven. 

Ontdek het aanbod van Drentse Weelde ⤵

Recreëren aan het water

De vakantiewoningen van HUB Resorts zijn geschikt van 4 tot 6 personen en daarbij zijn onze recreatiewoningen aan het water ook nog eens duurzaam. Zo zijn onze moderne vakantievilla's gebouwd met duurzame materialen, bijna helemaal energieneutraal én gasloos. Wanneer je een recreatiewoning koopt worden deze compleet opgeleverd inclusief een af te nemen interieurpakket. Denk hierbij aan het sanitair van de badkamer, toilet, afwerking van de wanden, keuken en pvc-vloerafwerking. Je kunt kiezen uit drie verschillende stijlen, namelijk: Glossy, Forest en Rust. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden?

De voordelen van HUB Resorts:

  • Professionele verhuurorganisatie
  • Aantrekkelijk rendement bij verhuur
  • Zorgeloos genieten aan het water
  • In een natuurrijk en toeristisch gebied
  • Ruime kavels op eigen grond
  • Direct 4% rendement over alle bouwtermijnen

Proef de sfeer van onze recreatiewoningen aan het water

Wat is er te doen in de omgeving?

Op ons resort staat de natuur centraal en zijn ook de faciliteiten strak en duurzaam vormgegeven. Resort Drentse Weelde ligt aan Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Het is één van de grootste natuurgebieden van Nederland en zelfs één van de mooiste en belangrijkste natuurgebieden van Europa. Vanuit jouw recreatiewoning aan het water ben je met 20 kilometer in Assen. Daarnaast vind je ook het Drents Museum, gevangenisdorp Veenhuizen, Kamp Westerbork, de Hunebedden en recreatiegebied Baggelhuizen in de omgeving, ideaal voor een dagje uit! 

Meer weten over investeren bij HUB Resorts?