Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop

Recreatiewoning kopen aan het water

  • Recreatiewoningen voor max. 6 personen
  • Gelegen aan het water
  • Duurzaam investeren en genieten

Wil jij een duurzaam vakantiehuis aan het water kopen?

Heb je er altijd al van gedroomd om een recreatiewoning te kopen voor jezelf of als investering? Bij HUB Resorts bieden we diverse recreatiewoningen aan het water aan bij de Drentse Weelde. Nu is het juiste moment om dit te doen. De rentes zijn laag en daarom is het ideaal om nu een vakantiehuis aan het water te kopen. Als je ervoor kiest om jouw recreatiewoning te verhuren, wordt dit gedaan door onze professionele verhuurorganisatie. Hiermee ontvang je ook nog eens een aantrekkelijk rendement! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gedeeltelijk zelf in de woning te verblijven. 

Vraag onze brochure aan!
 
Ontdek ons prachtige aanbod
 

Proef de sfeer van onze recreatiewoningen aan het water

 

Vakantiehuis te koop aan het water

Een vakantiehuis aan het water koop je bij ons op ons resort Drents Weelde. Wist je dat onze prachtige recreatiewoningen aan het water ook nog eens duurzaam zijn? Met de huidige energieprijzen is het ook steeds interessanter om te investeren in duurzaamheid. Onze vakantievilla's zijn bijna helemaal energie neutraal en gasloos. Ze zijn gebouwd door middel van duurzame materialen. Wanneer je een recreatiewoning koopt worden deze compleet opgeleverd inclusief een af te nemen interieurpakket. Denk hierbij aan het sanitair van de badkamer, toilet, afwerking van de wanden, keuken en pvc vloerafwerking. Je kunt kiezen uit drie verschillende stijlen, namelijk: Glossy, Forest en Rust. 

 

Ontdek het aanbod van HUB Resorts ⤵

 
 
 
 

Wat is er te doen in de omgeving?

Op ons resort staat de natuur centraal en zijn ook de faciliteiten strak een duurzaam vormgegeven. Het resort ligt aan het nationaal park het Drents-Friese Wold. Het is één van de grootste natuurgebieden van Nederland en zelf één van de mooiste en belangrijkste natuurgebieden van Europa. Vanuit jouw recreatiewoning aan het water ben je met 20 kilometer in Assen. Het bruisende centrum biedt de mogelijkheid om uren te winkelen en diverse horecagelegenheden te bezoeken. Daarnaast vind je ook het Drents Museum, gevangenisdorp Veenhuizen, Kamp Westerbork, de Hunebedden en recreatiegebied Baggelhuizen in de omgeving, ideaal voor een dagje uit! Ook kun je vanuit uw vakantiehuis heerlijke wandelingen en fietstochten maken. Heb je interesse gekregen in een vakantiehuis aan het water? Bekijk snel ons aanbod of neem contact met ons op!

 

Waarom een vakantiehuis aan het water kopen bij HUB Resorts?

  • Professionele verhuurorganisatie
  • Aantrekkelijk rendement bij verhuur
  • Zorgeloos genieten aan het water
  • Direct aan nationaal park het Drents-Friese Wold
  • Ruime kavels
 

Neem jij contact met ons op?

 

Je vindt ons hier ⤵