• Aankoopbegeleiding door experts uit de regio
  • Gelegen aan het water
  • Duurzaam investeren en genieten

Wil jij een duurzaam vakantiehuis aan het water kopen?

Heb je er altijd al van gedroomd om een recreatiewoning te kopen voor jezelf of als investering? Bij HUB Resorts bieden we diverse recreatiewoningen aan het water aan bij de Drentse Weelde en Knuitershoek. Nu is het juiste moment om te investeren in een zomerhuisje. De rentes zijn laag en daarom is het ideaal om nu een vakantiehuis aan het water te kopen in Zeeland of Drenthe. Als je ervoor kiest om jouw recreatiewoning te verhuren, wordt dit gedaan door onze professionele verhuurorganisatie. Hiermee ontvang je ook nog eens een aantrekkelijk rendement! Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gedeeltelijk zelf in de woning te verblijven. 

 
 

Proef de sfeer van onze recreatiewoningen aan het water

 

Wat is er te doen in de omgeving?

Op ons resort staat de natuur centraal en zijn ook de faciliteiten strak een duurzaam vormgegeven. Resort Drentse Weelde ligt aan het nationaal park het Drents-Friese Wold. Het is één van de grootste natuurgebieden van Nederland en zelf één van de mooiste en belangrijkste natuurgebieden van Europa. Vanuit jouw recreatiewoning aan het water ben je met 20 kilometer in Assen. Daarnaast vind je ook het Drents Museum, gevangenisdorp Veenhuizen, Kamp Westerbork, de Hunebedden en recreatiegebied Baggelhuizen in de omgeving, ideaal voor een dagje uit! 

Vanuit Resort Knuitershoek loop je naar de zeedijk van de Westerschelde. Hier kun je heerlijk fietsen, wandelen of zwemmen. En niet te vergeten: heerlijk ontspannen, want tijd is je kostbaarste bezit. Breng een bezoekje aan Antwerpen, Terneuzen, Goes, Middelburg en Vlissingen. Natuurgebied Het Verdronken Land van Saeftinghe is ook zeker het bezoeken waard! Het is een enorm schorrengebied met zandplaten en waar duizenden vogels te spotten zijn! Laat je verwonderen door alles wat Drenthe en Zeeland je te bieden heeft!

 

Ontdek het aanbod van HUB Resorts ⤵

 
 
 
 

Vakantiehuis te koop aan het water

Een vakantiehuis aan het water koop je bij ons op ons resort Drents Weelde of Knuitershoek. Wist je dat onze prachtige recreatiewoningen aan het water ook nog eens duurzaam zijn? Met de huidige energieprijzen is het ook steeds interessanter om te investeren in duurzaamheid. Onze vakantievilla's zijn bijna helemaal energie neutraal en gasloos. Ze zijn gebouwd door middel van duurzame materialen. Wanneer je een recreatiewoning koopt worden deze compleet opgeleverd inclusief een af te nemen interieurpakket. Denk hierbij aan het sanitair van de badkamer, toilet, afwerking van de wanden, keuken en pvc vloerafwerking. Je kunt kiezen uit drie verschillende stijlen, namelijk: Glossy, Forest en Rust. 

 

Waarom een vakantiehuis aan het water kopen bij HUB Resorts?

  • Professionele verhuurorganisatie
  • Aantrekkelijk rendement bij verhuur
  • Zorgeloos genieten aan het water
  • In toeristisch gebied Drenthe en Zeeland
  • Ruime kavels
 
 

Neem jij contact met ons op?