Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop
Stappenplan aankoop van een vakantiewoning

Stappenplan aankoop van een vakantiewoning

Plan jouw bezoek
Voor persoonlijk en professioneel advies
  • Persoonlijk advies
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Hoogwaardige vakantiewoningen

Hoe gaat de aankoop van een vakantiewoning?

Heb je er altijd al van gedroomd om een vakantiewoning te hebben waar je heerlijk van kan genieten maar wat ook gelijk nog eens een verantwoorde investering is? Dan ben je bij HUB Resorts aan het juiste (vakantie) adres! Bij ons koop je een waardevaste vakantiewoning met eigen grond. Wij bouwen altijd volgens het bouwbesluit en dus ook energiezuinig. De parken van HUB Resorts liggen op aantrekkelijke locaties zodat je verzekert bent van een hoge bezettingsgraad. Dit heeft natuurlijk een positief effect op jouw huurinkomsten die wij altijd maandelijks uitkeren. De bezetting van jouw woning, jouw eigen gebruik en de afrekeningen kan je allemaal terug zien in jouw persoonlijke HUB portal. Wel zo makkelijk!

Hoe gaan wij te werk als je interesse hebt in de aankoop van vakantiewoning?

Stap 1 - Orientatie fase

Wij houden van een persoonlijke aanpak. Het is voor jou namelijk een belangrijke keuze en die wil je weloverwogen kunnen maken. Dat begrijpen wij heel goed en daarom nemen wij altijd de tijd voor jou. Als je een resort of vakantiewoning hebt gezien op onze website die jouw mogelijke voorkeur heeft, dan sturen wij jou geheel vrijblijvend de brochure met alle relevante informatie toe. Wij nemen ook altijd even telefonisch contact met jou op zodat wij jouw mogelijke vragen al direct kunnen beantwoorden.

Stap 2 - Plan een bezichtiging

Daarna plannen we een afspraak. Bij voorkeur op de projectlocatie omdat wij je daar het beste kunnen informeren over onze nieuwe vakantieresorts. Dat doen wij door middel van gedetailleerde maquettes en prachtige films met impressies over het toekomstige resort. Op deze manier krijg je een uitstekende indruk en dat vinden wij heel belangrijk. Uiteraard laten wij jou ook de kavel zien zodat je kunt zien waar jouw toekomstige vakantiewoning is gelegen.

Stap 3 - De koopovereenkomst

Als je op basis van de bezichtiging besluit om tot aankoop over te gaan dan begeleiden wij jou uiteraard helemaal. Wij kunnen je in contact brengen met onze hypotheekadvisseurs of jou voorzien van een fiscaal advies. Wij nemen uiteraard ook de overeenkomsten die horen bij de aankoop van jouw vakantiewoning helemaal met jou door. Dit kan bij jouw thuis of bij ons op kantoor in Veenendaal.

Stap 4 - De afronding

Als de overeenkomsten zijn getekend dan sturen wij deze naar onze vaste notaris. Je wordt daarna uitgenodigd voor de overdracht en dan kan het genieten en verdienen echt gaan beginnen! Aangezien wij met de verhuur en het beheer via HUB Resorts langdurig betrokken blijven bij al onze resorts, houden we de lijntjes kort. Je hebt een aanspreekpunt die altijd voor jou beschikbaar is. Ook dat is zorgeloos genieten!

Waar staan wij bij HUB Resorts voor?

Wij leveren al onze hoogwaardige vakantiewoningen altijd sleutelklaar op. Dus ook met een sfeervol en compleet inventaris. Uiteraard kan je bij ons kiezen tussen een aantal inventarispakketten zodat je het interieur krijgt waar jij je heerlijk thuis in voelt. Ook koop je bij ons altijd het kavel erbij. Dus nooit op basis van erfpacht. De beheerafdeling van HUB Resorts werkt ook met een MJOP wat staat voor een Meer Jaren Onderhouds Plan. Wij stellen deze helemaal op en presenteren deze dan na goedkeuring van het bestuur aan de VVE. Zo weet je zeker dat je achteraf nooit voor financiele verassingen komt te staan. Wij reserveren namelijk iedere maand voor groot onderhoud. Dit zit zelfs al in jouw parkkosten.

Meer over HUB Resorts ⤵