Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop
wellness

Vakantiehuis kopen met wellness opties

Plan jouw bezoek
Voor persoonlijk en professioneel advies
  • Diverse wellness opties
  • Jaarrond ontspannen
  • Op eco-resort Drentse Weelde

Investeer in extra luxe

Een vakantiehuis kopen met wellnessfaciliteiten is een droom die werkelijkheid kan worden. Stel je voor dat je een plek hebt waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en kunt genieten van ultieme ontspanning en rust. HUB Resorts Drentse Weelde beschikt over diverse wellness opties, zoals een sunshower, hottub en buitendouche. Het hebben van deze wellnessfaciliteiten in je eigen vakantiehuis biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van quality time met je partner, gezin of helemaal zelf. Maar ook je vakantiegasten zullen genieten wanneer je je vakantiehuis verhuurt

Open dagen | HUB Resorts

We nodigen je graag uit voor onze open dag in Drenthe. Maak kennis met HUB Resorts en de prachtige natuurrijke regio.

Ontdek, geniet en beleef!

Plan vrijblijvend je bezoek

Ontdek de wellnessopties

Een vakantiehuis met wellnessfaciliteiten biedt ook de mogelijkheid om het hele jaar door te genieten van een ontspannen vakantie. Of het nu zomer of winter is, je hebt altijd de luxe om te genieten van de wellnessvoorzieningen in je eigen recreatiewoning. Tijdens de koudere maanden kun je jezelf verwarmen onder een sunshower of ontspannen in de verwarmde hottub, terwijl je naar de sneeuw buiten kijkt. In jouw zomerhuisje kun je verkoeling zoeken in de hottub en afkoelen onder de buitendouche. Het hebben van deze faciliteiten in je vakantiehuis zorgt ervoor dat je kan genieten van een rustgevende vakantie, ongeacht het seizoen. Wij beschikken over de volgende wellnessopties:

Wellnesspakket €17.500:

  • Sunshower inclusief regendouche
  • Pellet gestookte buiten hottub
  • Buitendouche inclusief stortemmer

Ontdek onze wellnesswoningen in Drenthe

De voordelen van een vakantiehuis met wellness

Naast de persoonlijke voordelen van een vakantiehuis met wellnessfaciliteiten, biedt het ook interessante mogelijkheden op het gebied van je vakantiehuis verhuren. Vakantiegangers zijn steeds vaker op zoek naar accommodaties met wellnessfaciliteiten om tijdens hun vakantie te genieten van luxe en ontspanning. Door een vakantiehuis met wellness opties te kopen, kun je profiteren van de groeiende vraag naar dit soort accommodaties en een aantrekkelijk rendement op je investering behalen. Bij eco-resort Drentse Weelde heb je de mogelijkheid om de de woning deels zelf te gebruiken en deels te verhuren. Zo kunnen jij en je gasten beide genieten van luxe wellness.

Hier vind je Drentse Weelde: