Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop
Vakantievilla kopen

Luxe vakantievilla kopen in Drenthe

Plan jouw bezoek
Voor persoonlijk en professioneel advies
  • Luxe en duurzame vakantievilla's
  • Met diverse wellness opties
  • Investeren met aantrekkelijk rendement

Wil jij een vakantievilla kopen?

Dan ben je bij Drentse Weelde aan het juiste adres. Op ons prachtige eco-resort aan het Drentse-Friese Wold bieden wij een ruim aanbod duurzame vakantievilla's voor maximaal 6 personen met wellness opties. Deze luxe villa's hebben een prachtige ligging aan het water. Bij HUB Resorts kun je er voor kiezen of je zelf gebruik maakt van de villa. Wanneer je kiest voor verhuur word je compleet ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie en ontvang je een aantrekkelijk rendement. 

Jouw villa; luxe en duurzaam

Onze vakantievilla's hebben een luxe uitstraling van de hoogste kwaliteit, denk bijvoorbeeld aan een zwarte keuken met een betonlook aanrechtblad en een sfeervolle pvc vloer. Ook kun je bij de aankoop van jouw vakantievilla kiezen uit verschillende stijlvolle interieurpakketten. Onze vakantievilla's zijn niet alleen luxe ingericht, maar ook nog eens duurzaam. Ze zijn volledig gasloos, all-electric en beschikken over onder andere zonnepanelen en een warmtepomp. Daarnaast hebben de zomerhuisjes van HUB Resorts ook een mooie ligging aan het water, zodat jij en jouw gasten altijd genieten van een prachtig uitzicht.

Waarom HUB Resorts?

  • Ruime kavels op eigen grond
  • Professionele verhuur en beheer
  • Interessant rendement
  • Met diverse wellness opties
  • Duurzame accommodaties en park
  • Zorgeloos genieten

Ontdek onze prachtige villa's:

Genieten bij eco-resort Drentse Weelde

Drentse Weelde ligt op een prachtige locatie nabij het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Ook op het eco-resort wordt er rekening gehouden met de natuur. Zo vind je op het park onder andere insectenhotels en nestkasten voor vogels. Het resorts biedt ook vele faciliteiten zoals speel- en sportplaatsen zoals een yoga plaats, een supermarkt en een restaurant met uitzicht op de kreek. Dit alles maakt Drentse Weelde de plek voor een vakantie in een vakantievilla voor jou en jouw eventuele gasten. Heb je interesse om een vakantievilla te kopen? Bekijk dan ons aanbod of vraag onze brochure aan.

Neem jij contact met ons op?

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Hier vind je Drentse Weelde ⤵