Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop
vakantiewoningen

Luxe recreatiewoningen te koop

Plan jouw bezoek
Voor persoonlijk en professioneel advies
  • Luxe recreatiewoningen
  • Gasloos en all-electric vakantievilla's
  • Volledig ontzorgd, genieten van je investering

De unieke vakantiewonigen van HUB Resorts

Eigentijds, gasloos en all-electric

HUB Resorts beschikt over luxe recreatiewoningen op eco-resort Drentse Weelde in Drenthe en Knuitershoek in Zeeland. Een tweede thuis voor jou, je gezin en je vakantiegast. Vakantiewoningen van 4 tot 7 personen met een uniek karakter en het comfort van thuis!

Alle woningen zijn duurzaam gebouwd, zo zijn ze onder andere gasloos, all-electric en ze hebben zonnepanelen. Verder staan ze aan of nabij het water waardoor je altijd voorzien bent van een prachtig uitzicht. Alle recreatiewoningen zijn compleet afgewerkt. Hierbij kun je denken aan een mooie zwarte keuken voorzien met een betonlook aanrechtblad, sanitair voor de badkamer(s) en een separaat toilet. Ben je nieuwsgierig geworden naar de verschillende typen woningen? Bekijk dan ons aanbod hieronder en begin met ontspannen in jouw vakantiehuis!

Onze vakantiewoningen:

Meer informatie?

Bekijk het stappenplan van een eventuele aankoop en ervaar hoe HUB Resort je volledig ondersteunt van A tot Z. Ook staan we u graag te woord bij andere vragen, neem gerust contact op met onze verkoopadviseurs!