Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop
Verhuur, beheer en rendement HUB

Verhuur, beheer en rendement

Plan jouw bezoek
Voor persoonlijk en professioneel advies
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Aantrekkelijk rendement
  • Volledig beheer en onderhoud

Hoe werkt de verhuur, beheer en rendement bij HUB Resorts?

Een keuze voor HUB Resorts is een keuze voor een solide belegging zonder zorgen. Recreatiewoningen in een prachtige natuur en rustige omgeving zijn zeer geliefd voor korte of langere vakanties. Het team van HUB Resorts zorgt voor een optimale bezetting en maximaal rendement. Zowel de recreatiewoningen als het park worden door HUB Resorts onderhouden. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

Onze verhuurformule

Onze verhuurformule is gebaseerd op een poolmodel. Dit betekent dat alle verhuuropbrengsten van het resort na aftrek van provisie en kosten door middel van een verdeelsleutel onder de individuele eigenaren worden verdeeld. De verdeelsleutel is gebaseerd op het type recreatiewoning en de ligging. Door deze slimme rekenmethode wordt voorkomen dat verschillen tussen de rendementen van verschillende eigenaren van hetzelfde type recreatiewoning ontstaan.

Beheer en onderhoud van het park en jouw woning

HUB Resorts neemt jou als eigenaar alle zorgen uit handen met betrekking tot de operationele, met de verhuur samenhangende activiteiten, inclusief het beheer en onderhoud van jouw recreatiewoning. Van de ontvangst van de gasten, de schoonmaak en verzorging van linnengoed tot en met het tuinonderhoud en de jaarlijkse grote schoonmaak- en onderhoudsbeurt. Ook klein onderhoud, vervanging bij breuk en zo nodig aanvullen van de inventaris wordt voor jou verzorgd. Alles gericht op het op topniveau houden van de kwaliteit en de kwaliteitsbeleving in en buiten jouw recreatiewoning. Ter dekking van de operationele kosten die hiervoor worden gemaakt, wordt een deel van de verhuurinkomsten, in de vorm van een parkbijdrage, gereserveerd voor HUB Resorts.

De beheerovereenkomst

Als eigenaar van een recreatiewoning sluit je een beheerovereenkomst af met HUB Resorts die namens alle eigenaren het beheer en onderhoud van het resort en de recreatiewoningen organiseert. Je betaalt een jaarlijkse bijdrage, parklasten genaamd, die wordt gebruikt voor het beheer en onderhoud van onder andere groen, infrastructuur, voorzieningen en faciliteiten. De hoogte van de parklasten wordt jaarlijks in de begroting voorgesteld door HUB Resorts.

Het rendement

Uitbetaling van de verhuuropbrengsten vindt achteraf per maand plaats, inclusief verrekening van eventueel eigen gebruik. De verhuurprijzen worden jaarlijks door HUB Resorts vastgesteld. In de rendementsberekening kun je lezen hoe het (te verwachten) rendement wordt bepaald. HUB Resorts stelt alles in het werk om het rendement voor de eigenaren altijd maar weer te blijven optimaliseren. Dit doen wij onder andere door het toepassen van flexibele boekingen en dynamische prijsstellingen.