Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop
Zomerhuisje kopen

Een zomerhuisje kopen bij HUB

Plan jouw bezoek
Voor persoonlijk en professioneel advies
  • Gelegen aan het water
  • Voor eigen gebruik of verhuur
  • Altijd een vakantiebestemming in eigen land

Maak mooie herinneringen in je eigen zomerhuisje

Heb jij wel eens gedroomd om een zomerhuisje te kopen? Bij HUB Resorts bieden wij verschillende vakantiewoningen aan op unieke locaties in Zeeland en Drenthe waar jij nu eigenaar van kan worden. Onze zomerhuisjes staan aan het water waardoor je altijd voorzien bent van een prachtig uitzicht en in de zomer heerlijk kan afkoelen. Deze woningen zijn geschikt voor maximaal 7 personen en hebben de optie tot wellnessfaciliteiten. Wil je graag meer informatie ontvangen over de aanschaf van onze zomerhuisjes?

Ontdek onze zomerhuisjes:

Investeren in een zomerhuisje van HUB Resorts

Wanneer je een nieuwbouw zomerhuisje koopt bij HUB Resorts profiteer je van verschillende voordelen. Zo heb je de keuze om de woning zelf te gebruiken of (gedeeltelijk) te verhuren. Wanneer je kiest voor verhuur wordt het beheer en onderhoud geregeld door onze eigen verhuurorganisatie. De huur wordt maandelijks door middel van geautomatiseerde afrekeningen uitbetaald. De gasloze woningen beschikken over een warmtepomp en zonnepanelen waardoor je profiteert van lagere energiekosten. Verder heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een sunshower, sauna hottub en/of buitendouche.

Waarom HUB Resorts?

  • Profiteer van een aantrekkelijk rendement
  • Eigen verhuurorganisatie
  • Duurzame zomerhuisjes
  • Diverse wellness opties
  • Ruime kavels op eigen grond

De magie van Zeeland of Drenthe

Beide vakantieparken van HUB Resorts hebben een unieke ligging. Resort Drentse Weelde is gelegen in de prachtige natuur van Drenthe, 20 km onder Assen. Het resort grenst aan het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold waar je in de zomer prachtig kan wandelen en fietsen. Ook ben je vanaf dit park binnen 30 minuten bij Adventure Zoo in Emmen. Resort Knuitershoek is gelegen aan de zeedijk van de Westerschelde in Zeeland. Dit resort ligt vlakbij historische steden als Antwerpen, Middelburg en Goes. Trek er met de kinderen op uit naar de kinderboederij, het Streekmuseum of de Scheldeboulevard. Bij beide resorts is er genoeg te beleven voor jong en oud! Wil je een keer op een laagdrempelige manier kennismaken met een van onze parken?

Meer weten over de aankoop van een zomerhuisje?