Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop
Vakantiehuisje kopen

Huisje kopen op een vakantiepark

Plan jouw bezoek
Voor persoonlijk en professioneel advies
  • Op toeristische locaties
  • Controle over jouw huisje
  • Luxe en duurzame vakantiehuizen

Jouw vakantiehuis op ons vakantiepark

Zit je te denken aan een investering in een vakantiehuisje met luxe en comfort? Bij HUB resorts bieden wij je deze recreatiewoningen aan mét aantrekkelijk rendement. Daarnaast kies je zelf op welke manier jouw vakantiehuisje wordt gebruikt. Wanneer je kiest om een vakantiehuisje te kopen bij HUB resorts, dan profiteer je van een waardevaste investering. Maak je de keuze om jouw huisje te verhuren, dan profiteer je van aantrekkelijke huurinkomsten en word je volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Zo houd je altijd zelf de touwtjes in handen, wel zo fijn! 

Een sfeerimpressie van onze vakantieparken

De voordelen van jouw investering

Wanneer je besluit te investeren in een zomerhuisje bij HUB Resorts investeer je gelijk in duurzaamheid! Alle woningen zijn gasloos, all-electric en beschikken over een warmtepomp en zonnepanelen. Goed geïsoleerd dus, zodat jouw gasten ook in de wintermaanden optimaal comfort kunnen ervaren in jouw duurzame vakantiehuisje. Daarnaast heb je met drie interieurpakketten zelf de keuze in welke sfeervolle stijl jouw huisje verhuurt wordt. Kies je ervoor om jouw huisje gedeeltelijk of volledig te verhuren, dan ontzorgt HUB resorts jou volledig. Van de marketing tot het boekingsproces, het klantcontact, de schoonmaak én het onderhoud. Zo houd je zelf tijd over om te genieten van de investering in je luxe vakantiehuisje, want tijd is je kostbaarste bezit!

Een uitlichting van onze vakantiehuisjes:

Ontdek HUB Resorts

Ook op het gebied van locatie en omgeving heeft HUB resorts geweldig aanbod. Met maar liefst drie parken is voor ieder een vakantiehuisje beschikbaar in de gewenste omgeving. Geniet van De Drentse Weelde waar de natuur centraal staat met duurzaam vormgegeven faciliteiten en flora en fauna voor jong en oud! Of ervaar de rust en ruimte op Resort Knuitershoek waar de Zeedijk van de Westerschelde op loopafstand ligt. Resort De Fontein is nog in ontwikkeling, wil je op de hoogte blijven van dit resort? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van resort De Fontein! Ben je geïnteresseerd in een vakantiehuisje op HUB resorts? Vraag dan vrijblijvend de brochure aan.

Keuze uit drie HUB-parken!

  • De Drentse Weelde, waar natuur centraal staat!
  • Resort Knuitershoek, rust en ruimte aan de kust!
  • Resort De Fontein, volg de ontwikkelingen!

Kom langs onze open dagen

Bezoek de Second Home Beurs

Maak een persoonlijke afspraak