Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop
Ontdek de regio

Ontdek de regio Zeeland

Plan jouw bezoek
Voor persoonlijk en professioneel advies
 • Aan de Westerschelde
 • Nabij Goes en Antwerpen
 • In een toeristische omgeving

Zeeland heeft echt alles!

Heb jij de droom vakantiewoning gevonden bij HUB Resorts Knuitershoek? Wij vertellen jou graag wat over de omgeving. Jouw recreatiewoning bevindt zich namelijk in de regio Zeeland die erg populair is onder toeristen! Het is de perfecte locatie voor jou of jouw vakantiegasten. Dankzij de unieke ligging nabij de Westerschelde zijn er vele activiteiten mogelijk. Liever cultuur snuiven? Dat kan ook! Bezoek bijvoorbeeld Antwerpen, Terneuzen, Goes, Hulst, Middelburg en Vlissingen. Bij de aanschaf van een recreatiewoning in Zeeland is er voor jou en jouw gasten genoeg te beleven!

Een sfeerimpressie van het resort en de omgeving ⤵

Wat heeft Zeeland jou te bieden?

Op Resort Knuitershoek in het Zeeuwse Ossenise geniet je van veel rust en ruimte. Een aantrekkelijk, verkeersarm park met 50 vrijstaande vakantievilla's. De zeedijk van de Westerschelde is op loopafstand en het schelpenstrand biedt een weids uitzicht. 

  Fietsen en wandelen

  Als je vakantie viert op ons park vind je prachtige wandel-, mountainbike- en fietsroutes door de vele natuurgebieden in de omgeving. Zowel voor de ervaren actievelingen als voor de beginners is er wel een route te vinden.

  Het Verdronken Land

  Je bevindt je nabij het Verdronken Land van Saeftinge wat een enorm natuurgebied is op de grens met België. In de 16e eeuw was dit een stad en nu is dit omgetoverd tot een schorrengebied. Een echte aanrader voor vogelliefhebbers.

  De Westerschelde

  De Westerschelde is een zeearm van Zeeland en ligt op loopafstand van jouw woning. Er bevinden zich hier diverse wandel- en fietsroutes die je het bijzondere van de Westerschelde laten zien.

  Stranden en vuurtorens

  Zeeland staat natuurlijk bekend om de mooie stranden, vuurtorens en de vele watersportmogelijkheden. Ga bijvoorbeeld surfen, kiten, windsurfen, varen, vissen of gewoon lekker relaxen op het strand.

Ontdek meer over ons⤵

Deze steden zijn zeker het bezoeken waard ⤵

Naast dat er veel te zien is in de omgeving van de recreatiewoningen op ons park zijn er ook gezellige steden te bezoeken. Heb je tijdens jouw vakantie zin om te shoppen of cultuur te snuiven? Bekijk onderstaande tips:

  Grote steden

  Voor de echte grote steden worden Antwerpen, Middelburg en Vlissingen veelal bezocht! Hier vind je ook diverse musea, galeries, authentieke winkels, bioscopen en theaters. 

  Pittoreske dorpjes

  Bezoek één van de dorpjes in de omgeving zoals Goes, Hulst of Terneuzen. Hier vind je leuke winkeltjes, terrassen, gezellige cafés en knusse horecagelegenheden.

  To do's

  Echte aanraders in de omgeving zijn Museum Plantin-Moretus met de oudste drukpersen ter wereld, het watersnoodmuseum of de boulevard van Vlissingen. 

Hier vind je de Resort Knuitershoek ⤵