Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop
Recreatiewoning kopen Zeeland

Recreatiewoning kopen Zeeland

Plan jouw bezoek
Voor persoonlijk en professioneel advies
  • Luxe recreatiewoningen in Zeeland
  • Gasloos en all-electric
  • Investeren met aantrekkelijk rendement

Een recreatiewoning in Zeeland kopen

Heb je altijd al gedroomd van jouw eigen vakantiewoning, en dan ook nog eens in Zeeland? Dan ben je bij HUB Resorts aan het juiste adres! Wij bieden verschillende typen recreatiewoningen in Zeeland aan geschikt voor maximaal 7 personen. Resort Knuitershoek is gelegen in Ossenisse in de regio Zeeuws-Vlaanderen. De woningen kunnen aangeschaft worden voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Bij de laatste twee opties ontvang je een aantrekkelijk rendement. 

Onze vakantiewoningen in Zeeland

Zeeland; een natuurschone provincie

Resort Knuitershoek is gelegen in de provincie Zeeland, dat bekend staat om zijn prachtige natuur. Naast de vele natuurgebieden die Zeeland kent zijn er ook talloze pittoreske en historische dorpjes. Ossenisse ligt in de meest zuidelijke regio van de provincie Zeeland. De regio Zeeuws-Vlaanderen heeft veel te bieden. Ga lekker naar het strand waar je, afhankelijk van het weer, kan zonnen, uitwaaien of op zoek gaan naar oude fossielen. Op 15 kilometer van Ossenisse ligt Terneuzen waar op het gebied van kunst en cultuur met het Scheldetheater, de vele musea en diverse evenementen genoeg te doen is. Maak een afspraak en ontdek het zelf!

Recreatiewoning kopen in Zeeland bij HUB Resorts

Bij HUB Resorts vinden wij het naast het behalen van een aantrekkelijk rendement belangrijk om te investeren in een persoonlijke relatie. Daarom begeleiden wij jou van A tot Z bij de aankoop van een vakantiewoning. Ook wanneer je eenmaal eigenaar bent van een woning nemen we jou graag wat werk uit handen. Wanneer je ervoor kiest om de recreatiewoning (gedeeltelijk) te gaan verhuren zorgt onze professionele verhuurorganisatie voor het beheer en onderhoud. 

De voordelen van HUB Resorts:

  • Begeleiding van A tot Z
  • Onze eigen professionele verhuurorganisatie
  • Een aantrekkelijk rendement
  • Real-time inzicht in de bezetting en administratie
  • Een prachtige locatie in Zeeland
  • Ruime kavels

Wil je meer weten?