• Duurzame vakantiewoningen
 • Professionele verhuurorganisatie
 • Mooie ligging aan het water

Tweede huis kopen voor verhuur

Wil je een vakantiehuis kopen om te verhuren? Dan ben je bij HUB Resorts aan het juiste adres! HUB Resorts heeft een mooi aanbod aan vakantiehuizen die je kunt kopen om te verhuren. De vakantiewoningen zijn gelegen aan het water op de parken de Drentse Weelde en Knuitershoek. De woningen zijn geschikt voor 4 tot 7 personen en bevinden zich in toeristische gebieden. Kortom, de ideale uitvalsbasis om een tweede huis te kopen voor verhuur! De verhuur wordt compleet verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie waardoor je compleet ontzorgt wordt. Ook profiteer je van een aantrekkelijk rendement! 

 
 

Een sfeerimpressie van onze vakantiewoningen ⤵

 

Onbezorgd genieten van een van een aantrekkelijk rendement

Heb je een vakantiewoning gekocht voor de verhuur? Gefeliciteerd! Onze professionele verhuurorganisatie zorgt ervoor dat je jouw vakantiehuis verhuurt zonder zorgen! Hoe fijn is dat! Het grootste voordeel is dat je profiteert van een aantrekkelijk rendement. Doordat we samenwerken met verschillende touroperators zijn we niet afhankelijk van één organisatie die jouw vakantiehuis verhuurt. Hierdoor profiteer je van een betere bezettingsgraad. Daarnaast is online marketing erg belangrijk. Dit wordt verzorgd door een marketingbureau. Zij zorgen voor zoveel mogelijk boekingen via onze website. Je kunt met jouw eigen account wanneer je maar wilt de reserveringen, facturen en beoordelingen bekijken. Hoe handig is dat! De opbrengsten ontvang je altijd door middel van geautomatiseerde verhuurafrekeningen. Je geeft alles uit handen, waardoor je zorgeloos kunt genieten van jouw investering!

Een uitlichting van onze prachtige vakantiewoningen:

 
 
 
 

Alles voor jou en je gasten

Je wilt er zeker van zijn dat jouw gasten terecht komen in een fantastisch vakantiehuis. Onze vakantiewoningen zijn duurzaam, maar vooral erg luxe! Als je een vakantiehuis koopt voor verhuur ben je voorzien van een prachtig uitzicht over het water. Met de vele fiets-, mountainbike- en wandelroutes in de buurt is het de perfecte uitvalsbasis voor jouw gasten! Daarnaast zijn er op de parken diverse speel- en sportplekken, een supermarkt en een restaurant mét panoramauitzicht op de kreek. Kortom, jouw gasten hoeven zich niet te vervelen! De vakantiewoningen zijn sfeervol en licht ingericht en voorzien van een ruime keuken, fijne woonkamer en maximaal 4 slaapkamers en 2 badkamers. Jouw gasten kunnen bij mooi weer heerlijk relaxen op het terras. 

 

In het kort:

 • Duurzaam gebouwd
 • Gelegen in Drenthe & Zeeland
 • Aankoopbegeleiding door experts uit de regio
 • Voor 4 tot 7 personen
 • Ruime keuken, woonkamer en terras
 
 • Nabij Nationaal Park Drents-Friese Wold
 • Hoogwaardige recreatiewoningen aan het water
 • Luxe eco-resort
 
 
 • Unieke locatie in Zeeland
 • Royale kavels op eigen grond
 • Karakteristieke architectuur
 

Veelgestelde vragen

Wat is het proces van een vakantiehuis kopen?

Samen met onze adviseurs kijk je naar de vakantiewoning die het best bij je past. Hierbij kan je ook tussen drie soorten stijlen kiezen voor het interieur. De vakantiewoning koop je inclusief btw. Als je de vakantiewoning hebt gekocht moet je dit jaarlijks doorgeven op jouw inkomstenbelasting. 

Zijn de vakantiewoningen duurzaam?

Jazeker! De vakantiewoningen van HUB Resorts zijn gebouwd met duurzame materialen. Daarnaast zijn de vakantiehuizen volledig gasloos, all-electric en ze beschikken over een warmtepomp en zonnepanelen. Zo is jouw investering ook een duurzame investering!