Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop
Vakantiehuis kopen en verhuren

Vakantiehuis kopen en verhuren

Plan jouw bezoek
Voor persoonlijk en professioneel advies
 • Hoge bezettingsgraad
 • Professionele verhuurorganisatie
 • Uitstekend verhuurrendement

Een vakantiehuis kopen voor de verhuur

Wil je een vakantiehuis kopen om te verhuren? Dan ben je bij HUB Resorts aan het juiste adres! Wij bieden een ruim aanbod vakantiehuizen, geschikt voor 4 tot 7 personen, die geschikt zijn voor verhuurdoeleinden. De vakantiewoningen zijn gelegen op resort Drentse Weelde en resort Knuitershoek en hebben een unieke ligging aan het water. Deze vakantieparken bevinden zich in toeristische gebieden in Zeeland en Drenthe. Kortom; de ideale uitvalsbasis om een tweede huis te kopen voor verhuur

Impressie van onze vakantiewoningen ⤵ 

Onbezorgd genieten van een aantrekkelijk rendement

Wanneer je een vakantiewoning wilt kopen ter investering zijn er diverse mogelijkheden. Bij HUB Resorts kun je een vakantiewoning kopen en beschikbaar stellen voor verhuur, met volledige begeleiding. Wij werken samen met diverse touroperators, waardoor we voor de verhuur niet afhankelijk zijn van slechts één organisatie. In combinatie met onze professionele verhuurorganisatie zorgt dit ervoor dat jouw vakantiewoning optimaal rendeert. Op deze manier profiteer je niet alleen van een aantrekkelijk rendement, maar wordt het onderhoud en beheer ook voor jouw verzorgd. Andere voordelen zijn:

  Online marketing

  Wij verzorgen de online marketing zodat jouw vakantiewoning altijd goed zichtbaar is voor vakantiegangers.

  Online reserveringssysteem

  In ons reserveringssysteem heb je real-time inzicht in reserveringen, facturen, beoordelingen en kan je communiceren met onze receptie. 

  Geautomatiseerde verhuurafrekeningen

  Je ontvangt de opbrengsten altijd maandelijks op tijd door middel van geautomatiseerde verhuurafrekeningen.

Laat jouw gasten optimaal genieten

Wanneer je een vakantiehuisje wilt kopen voor de verhuur wil je er zeker van zijn dat de woning, het park en de omgeving passen bij een grote doelgroep. Als je bij HUB Resorts een vakantiehuis koopt voor de verhuur zitten jij en je gasten altijd dicht aan het water. De woningen zijn sfeervol ingericht, hebben veel lichtinval en zijn voorzien van een ruim terras. Naast de prachtige ligging van de woningen zijn er vele fiets-, mountainbike- en wandelroutes in de buurt. Daarnaast zijn er op de parken diverse speel- en sportplekken, een supermarkt en een restaurant met panoramauitzicht op de kreek. Kortom, een heerlijk vakantieverblijf voor jouw gasten!

In het kort:

 • Duurzaam gebouwd
 • Gelegen in Drenthe & Zeeland
 • Aankoopbegeleiding door experts uit de regio
 • Voor 4 tot 7 personen
 • Ruime keuken, woonkamer en terras

In welk resort heb je interesse?

 • Nabij Nationaal Park Drents-Friese Wold
 • Royale kavels op eigen grond
 • Hoogwaardige recreatiewoningen aan het water

Veelgestelde vragen

Hoe ziet het aankoopproces eruit?

Vanaf het eerste moment staan wij graag direct voor u klaar om u te adviseren en informeren. Het kopen van een vakantiewoning is namelijk een belangrijke keuze die je weloverwogen wilt maken. Als je besluit om tot aankoop over te gaan dan begeleiden wij jou ook uiteraard helemaal en kunnen we je in contact brengen met onze hypotheekadviseur. Vanaf het moment van overdracht kun je direct jouw vakantiehuisje beschikbaar stellen voor de verhuur. Om u hier wat meer over te vertellen hebben wij een stappenplan voor u opgesteld. 

Zijn de vakantiewoningen duurzaam?

Jazeker! De vakantiewoningen van HUB Resorts zijn gebouwd met duurzame materialen en volledig volgens de nieuwste BENG-eisen. Daarnaast zijn de vakantiehuizen volledig gasloos, all-electric en ze beschikken over een warmtepomp en zonnepanelen. Zo is jouw investering ook een duurzame investering!