Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop
investeren in recreatief vastgoed

Investeren in recreatief vastgoed

Plan jouw bezoek
Voor persoonlijk en professioneel advies
 • Aantrekkelijk rendement
 • Duurzame recreatiewoningen
 • Combinatie van eigen gebruik en verhuur mogelijk

Je geld investeren in een vakantiehuis

Vakantie vieren in je eigen vakantiewoning en genieten van een aantrekkelijk rendement? Waarom niet een combinatie van beide? Als je investeert in recreatief vastgoed bij HUB Resorts heb je de keuze om de vakantiewoning deels zelf te gebruiken of volledig te verhuren. Wanneer je je vakantiehuis deels of volledig verhuurt ontvang je een zeer aantrekkelijk rendement! Als eigenaar van de vakantiewoning profiteer je optimaal van de grote vraag naar bijzondere vakantiebestemmingen, zoals de parken van HUB Resorts. Ben je al nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze brochure!

Een sfeerimpressie van je investering ⤵

Waarom investeren in vastgoed bij HUB Resorts?

Wanneer je je geld belegt in een vakantiewoning bij HUB Resorts wordt je volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Wij zorgen voor een optimale bezetting en het onderhoud van het park en jouw vakantiewoning. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten en relaxen! Wil jij je geld beleggen in vastgoed? Wij helpen je graag verder in je keuze! Bekijk ons huidige aanbod of neem contact met ons op.

  Samenwerking met touroperators
  Compleet verzorgde marketing
  Volledige controle over je recreatiewoning
  Automatische afrekeningen
  Altijd een optimale bezetting

Ontdek onze duurzame recreatiewoningen ⤵

Ontdek de omgeving

Jouw investering is naast aantrekkelijk ook zeer duurzaam. Onze vakantievilla's zijn volledig van het gas af, all-electric en beschikken over een warmtepomp en zonnepanelen. De vakantievilla's van Drentse Weelde zijn gelegen aan het water waardoor je altijd geniet van een prachtig uitzicht. De vakantiewoningen van Knuitershoek zijn gelegen aan het strand in Zeeland. De resorts beschikken over een divers faciliteitenaanbod zoals het restaurant, sportplaatsen, speeltuinen en zelfs een yoga plaats! Ook in de omgeving is er van alles te doen. Maak de mooiste wandel- en fietstochten door Nationaal Park Drents-Friese Wold. Wist jij dat dit één van de grootste natuurgebieden van Nederland is? Liever cultuursnuiven? Bezoek dan de steden Assen, Antwerpen, Gent, Bergen op Zoom, Westerbork, Hooghalen, Emmen of Hoogeveen!

Ben je nieuwsgierig geworden? Twijfel niet en neem contact met ons op!

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.