Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop
Beleggen in vakantiewoning

Beleggen in een vakantiewoning

Plan jouw bezoek
Voor persoonlijk en professioneel advies
  • Duurzame belegging
  • Aantrekkelijk rendement
  • Luxe recreatiewoningen

Beleggen in een recreatiewoning bij HUB Resorts

Wie droomt er nu niet van? Een eigen vakantiewoning op een prachtige locatie waar jij of jouw gasten heerlijk kunnen genieten. Als je wilt profiteren van aantrekkelijke maandelijkse huurinkomsten met interessant rendement, dan is HUB Resorts jouw partner voor de verhuur van jouw vakantiewoning op eco-resort Drentse Weelde en Knuiterhsoek. Als eigenaar profiteer je optimaal van de grote vraag naar mooie vakantiebestemmingen op bijzondere locaties, zoals die van HUB Resorts. Wil je toch liever beleggen voor eigen gebruik of denk je aan een combinatie tussen verhuur en eigen gebruik? Ook dit is bij HUB Resorts mogelijk. Jij bent baas in eigen vakantiehuis. Wel zo prettig! Ben je al nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze brochure!

Een sfeerimpressie van jouw recreatiewoning

Onbezorgd genieten en verdienen

Wanneer je belegd in een vakantiewoning, ontvang je een aantrekkelijk rendement. Zo ontzorgen wij jou middels onze professionele verhuurorganisatie. Zo zorgt HUB Resorts voor het dagelijks onderhoud van het park én jouw prachtige woning, zodat je zelf helemaal niets hoeft te doen behalve maximaal genieten! Heb je interesse gekregen in een recreatiewoning van HUB Resorts? Bekijk dan hieronder ons huidige aanbod of neem contact met ons op onderaan de pagina.

Waarom beleggen bij ons:

  • Luxe en duurzame woningen
  • Professionele verhuur
  • Interessant rendement bij verhuur
  • Ruime kavels op eigen grond

Het huidige aanbod recreatiewoningen van HUB Resorts:

Beleggen bij HUB Resort in Drenthe of Zeeland

Op dit moment kan je beleggen in een recreatiewoning op ons duurzame eco-resort Drentse Weelde of Knuitershoek. Op deze resorts verkopen wij verschillende soorten duurzame en luxe vakantievilla's. Op Drentse Weelde heb je zelfs diverse wellness opties. Deze zijn onder andere gasloos, all-electric en beschikken over zonnepanelen en een warmtepomp. De woningen zijn prachtig gelegen aan het water. De resorts hebben een groot faciliteitenaanbod zoals een restaurant, sportplaatsen, speeltuinen en een yoga plaats. Ook in de natuurrijke omgeving is van alles te doen. Jij en jouw gasten kunnen bijvoorbeeld vanaf het resort ideaal het prachtige aangrenzende Nationaal Park Drents-Friese Wold of het Verdronken Land van Saeftinghe bezoeken. Heb je interesse in beleggen in een vakantiehuis? Bekijk dan eens ons aanbod of ontdek het de parken.

Nog vragen? Neem contact met ons op!

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.