Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop

Investeren in vakantiewoning

  • Duurzame recreatiewoningen
  • Gelegen midden in de natuur
  • Professionele verhuurorganisatie

Investeren in een recreatiewoning bij HUB Resorts

Ben je op zoek naar een waardevolle investering? Dan ben je bij HUB Resorts op de juiste plek! Bij ons heb je de mogelijkheid om te investeren in een vakantiewoning in het oergebied van Drenthe. Hier vind je eco-resort Drentse Weelde. De ideale plek waar je samen met jouw gezin kunt verblijven en genieten. Tegelijkertijd kun je ook een aantrekkelijk rendement ontvangen wanneer je deze verhuurt. Onze professionele verhuurorganisatie neemt al je werk uit handen én als eigenaar profiteer je optimaal van de grote vraag naar vakantiebestemmingen op de bijzondere locaties. Wil je liever een combinatie van verhuur en eigen gebruik? Dat is ook mogelijk wanneer je kiest om in een vakantiehuisje te investeren.

Ontdek snel ons aanbod
 

Waardevol investeren

Wanneer je een vakantiehuis koopt als investering, ontvang je hier een aantrekkelijk rendement over wanneer je besluit deze te verhuren. En ontzorgen wij jou op het gebied van verhuur! Zo zorgen wij ook voor een optimale bezetting en maximaal rendement en worden zowel de recreatiewoningen als het park onderhouden door HUB Resorts. Zo kun je zorgeloos genieten van jouw investering. Is jouw interesse gewekt en ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder ons huidige aanbod of vraag de brochure aan voor meer informatie.

Vraag onze brochure aan!
 

Waarom HUB Resorts?

  • Professionele verhuur en beheer door HUB Resorts
  • Luxe en duurzame recreatiewoningen
  • Interessant rendement bij verhuur
  • Ruime kavels op eigen grond
 

Een uitlichting van onze prachtige vakantiewoningen ⤵

Maak kennis met eco-resort Drentse Weelde en omgeving

Wil je een vakantiehuis kopen in Drenthe om te investeren? Maak dan kennis met ons resort de Drentse Weelde! Het ligt direct aan het Nationaal Park Drents-Friese Wold, één van de grootste natuurgebieden van Nederland. Perfect om te wandelen, fietsen of mountainbiken! Op het resort zelf zal jouw gast of jij zelf als eigenaar zich ook uitstekend vermaken dankzij de vele faciliteiten. Er zijn speel- en sportplekken, een supermarktje en een restaurant met uitzicht op het water. Duurzaamheid staat op ons resort voorop en dat zie je overal terug, zowel in de vakantiewoningen als op het resort. De woningen zijn gasloos, all-electric en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Ook wordt er rekening gehouden met flora en fauna, zo zijn er insectenhotels, nestkasten voor vogels en allerlei vegetatie voor libellen en vlinders. 

 

Tijd is je kostbaarste bezit, besteed het goed.

 
Ontdek onze prachtige vakantiewoningen
 
Ontdek de Drentse Weelde

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

 

Je vindt ons hier