Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop

Knuitershoek

Plan jouw bezoek
Voor persoonlijk en professioneel advies

Genieten op ons park

Zeeland heeft alles!

Op een unieke locatie in Zeeland biedt Resort Knuitershoek rust en ruimte. Een aantrekkelijk, verkeersarm park met 50 vrijstaande recreatie villa's. De zeedijk van de Westerschelde is op loopafstand. Het schelpenstrand biedt een weids uitzicht. Hier kun je heerlijk fietsen, wandelen of zwemmen. En niet te vergeten: heerlijk ontspannen, want tijd is je kostbaarste bezit.

Op deze bijzondere locatie zijn hoogwaardige recreatie villa's reeds gerealiseerd en bouwen wij verder aan nieuwe luxe villa's in diverse uitvoeringen. De ruime, eigentijdse villa's worden gebouwd onder tijdloze architectuur. Gepotdekselde gevels geven de recreatie villa's een typisch Zeeuwse uitstraling. De royale kavels bieden je volop privacy voor een heerlijk vakantie in eigen land. Fase 1: uitverkocht. 

Verkoop fase 2 is gestart!

Impressie Resort Knuitershoek

Een goed beeld van onze parel in Zeeland?

Afspraak maken

Maak een afspraak met een van onze adviseurs en ontdek het unieke van de HUB Resorts. We lopen graag met je over de resorts en leiden je graag rond.
Plan je bezoek

Exclusieve wellness opties

  Sunshower
  Hottub
  Sauna
  Buitendouche

Ontdek onze luxe vakantiewoningen:

Ontvang de brochure van Resort Knuitershoek

Hier wordt de brochure naar toe gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

De brochure in het kort:

 • Exclusieve informatie over Resort Knuitershoek
 • Visuele presentatie van de woningen
 • Verken de investeringsmogelijkheden
 • Ontdek het resort
 • Maak kennis met de regio

Alvast even binnenkijken?

Ontdek wat Zeeland je te bieden heeft

Genieten in Zeeland

Resort Knuitershoek ligt dichtbij Antwerpen, Terneuzen, Goes, Hulst, Middelburg en Vlissingen. In de omgeving van ons vakantiepark kom je echt volledig tot rust. Het resort heeft een eigen zwemvijver en grenst aan de Westerschelde. Wandel- en fietsliefhebbers halen hun hart hier echt op! Met de vele routes kun je oneindig wandelen en fietsen. Laat je verwonderen door alles wat Zeeland te bieden heeft!

Verdronken Land van Saeftinghe

Het Verdronken Land van Saeftinghe is een natuurgebied gelegen op de grens van Nederland en België. Een echte vakantietip van ons. Het Verdronken Land van Saeftinghe was in de 16e eeuw een stadje. Nu is het een enorm schorrengebied met zandplaten waar duizenden vogels te spotten zijn. Echt een aanrader! Ook hier zijn diverse fiets- en wandelroutes te vinden.

To do's in de omgeving

Voor jong en oud is er veel te beleven in de omgeving van Resort Knuitershoek! Bezoek bijvoorbeeld de kinderboerderij, het Streekmuseum, de Scheldeboulevard en het centrum van de havenstad Terneuzen. In Axel kun je gaan golfen, het oorlogsmuseum of Museum Land van Axel bezoeken. Liever shoppen? Breng dan een bezoekje aan Goes of Antwerpen!

 

Meer weten over Knuitershoek?
 

Wil je meer weten over investeren in luxe op dit gloednieuwe en unieke resort? Vraag dan nu onze brochure aan.

Vraag onze brochure aan!

Verkoop fase 2 is gestart

De ligging van Knuitershoek