Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop | Recreatiewoning kopen

Knuitershoek

Open Dagen | Oktober
Herber informeert je graag persoonlijk over de interessante mogelijkheden.
 
  • Aankoopbegeleiding door kenners uit de regio
  • Waardevast en duurzaam investeren
  • Karakteristieke architectuur
 

Genieten op ons park

Zeeland heeft alles!

Op een unieke locatie in Zeeland biedt Resort Knuitershoek rust en ruimte. Een aantrekkelijk, verkeersarm park met 50 vrijstaande recreatie villa's. De zeedijk van de Westerschelde is op loopafstand. Het schelpenstrand biedt een weids uitzicht. Hier kun je heerlijk fietsen, wandelen of zwemmen. En niet te vergeten: heerlijk ontspannen, want tijd is je kostbaarste bezit.

Op deze bijzondere locatie zijn hoogwaardige recreatie villa's reeds gerealiseerd en bouwen wij verder aan nieuwe luxe villa's in diverse uitvoeringen. De ruime, eigentijdse villa's worden gebouwd onder tijdloze architectuur. Gepotdekselde gevels geven de recreatie villa's een typisch Zeeuwse uitstraling. De royale kavels bieden je volop privacy voor een heerlijk vakantie in eigen land. Fase 1: nog slechts enkele recreatie villa's in aanbouw beschikbaar. 

Verkoop fase 2 is gestart!

 
 
Resort Knuitershoek Zeeland Osenisse
 
 

Open dagen | Knuitershoek

We nodigen je graag uit voor onze open dag in Zeeland. Maak kennis met HUB Resorts en ontdek de veelzijdige regio! Ontdek, geniet en beleef...
Plan je bezoek

Ontdek onze luxe vakantiewoningen:

 
 
 
 
 
 

Ontdek wat Zeeland je te bieden heeft

 

Genieten in Zeeland

Resort Knuitershoek ligt dichtbij Antwerpen, Terneuzen, Goes, Hulst, Middelburg en Vlissingen. In de omgeving van ons vakantiepark kom je echt volledig tot rust. Het resort heeft een eigen zwemvijver en grenst aan de Westerschelde. Wandel- en fietsliefhebbers halen hun hart hier echt op! Met de vele routes kun je oneindig wandelen en fietsen. Laat je verwonderen door alles wat Zeeland te bieden heeft!

Verdronken Land van Saeftinghe

Het Verdronken Land van Saeftinghe is een natuurgebied gelegen op de grens van Nederland en België. Een echte vakantietip van ons. Het Verdronken Land van Saeftinghe was in de 16e eeuw een stadje. Nu is het een enorm schorrengebied met zandplaten waar duizenden vogels te spotten zijn. Echt een aanrader! Ook hier zijn diverse fiets- en wandelroutes te vinden.

To do's in de omgeving

Voor jong en oud is er veel te beleven in de omgeving van Resort Knuitershoek! Bezoek bijvoorbeeld de kinderboerderij, het Streekmuseum, de Scheldeboulevard en het centrum van de havenstad Terneuzen. In Axel kun je gaan golfen, het oorlogsmuseum of Museum Land van Axel bezoeken. Liever shoppen? Breng dan een bezoekje aan Goes of Antwerpen!