Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop
Recreatiewoning

Investeren in een vakantiewoning

Plan jouw bezoek
Voor persoonlijk en professioneel advies
 • Duurzame recreatiewoningen
 • Gelegen midden in de natuur
 • Persoonlijk contact & begeleiding

Jarenlang financieel plezier...

... en vakantie vieren in je eigen vakantiewoning? Ga dan voor een waardevolle investering bij HUB Resorts! Bij ons heb je de mogelijkheid om te investeren in een vakantiewoning (met wellness) in het oergebied van Drenthe of in Zeeland. Hier vind je eco-resort Drentse Weelde en Knuitershoek. De ideale vakantieplek voor jezelf, maar ook voor gasten als je kiest voor (deels) verhuur. Bij verhuur ontvang je een zeer aantrekkelijk rendement en worden al je zorgen uit handen genomen door onze professionele verhuurorganisatie. Als eigenaar profiteer je optimaal van de populariteit aan vakantie in eigen land.

Slim investeren met een aantrekkelijk rendement

Bij de aankoop van een vakantiehuis als investering garanderen wij een aantrekkelijk rendement wanneer je besluit deze (deels) te verhuren. En ontzorgen wij jou op het gebied van verhuur! Zo zorgen wij ook voor een optimale bezetting en maximaal rendement en worden zowel de recreatiewoningen als het park onderhouden door HUB Resorts. Zo kun je zorgeloos genieten van jouw investering. Is jouw interesse gewekt en ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bekijk hieronder ons huidige aanbod of vraag de brochure aan voor meer informatie.

Waarom HUB Resorts?

 • Professionele verhuur en beheer
 • Persoonlijk advies
 • Interessant rendement bij verhuur
 • Ruime kavels op eigen grond
 • Deskundige aankoopbegeleiding

Een uitlichting van onze prachtige vakantiewoningen ⤵

Maak kennis met onze vakantieparken en de omgeving

Wil je een vakantiehuis kopen in Drenthe of Zeeland om te investeren?  Maak dan kennis met onze resorts de Drentse Weelde en Knuitershoek! Drentse Weelde ligt nabij Nationaal Park Drents-Friese Wold en Resort Knuitershoek nabij het Verdronken Land van Saeftinghe. Perfect om te wandelen, fietsen of mountainbiken! Op de resorts zelf zal jouw gast of jij zelf als eigenaar zich ook uitstekend vermaken dankzij de vele faciliteiten. Er zijn speel- en sportplekken, een supermarktje en een restaurant met uitzicht op het water. Duurzaamheid staat op onze resorts voorop en dat zie je overal terug, zowel in de vakantiewoningen als op de resorts. De woningen zijn gasloos, all-electric en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen. Ook is het bij Drentse Weelde mogelijk om een vakantiewoning met wellness opties te kopen.

"Tijd is je kostbaarste bezit, besteed het goed." - HUB Resorts

Ontdek het bijzondere van onze resorts in Drenthe en Zeeland:

In 4 stappen een eigen recreatiewoning:

  1. Orientatie fase

  Wij houden van een persoonlijke afspraak en willen aan al je wensen voldoen. Heb je een woning gezien die je voorkeur heeft? Wij sturen je geheel vrijblijvend de brochure!

  2. Bezichtiging

  Hierna plannen we een afspraak en nemen we je graag mee over het resort en langs de kavels. Ook laten we je gedetailleerde maquettes en prachtige sfeerimpressies zien.

  3. De koopovereenkomst

  Heb je besloten om tot aankoop over te gaan? Super! Wij kunnen je in contact brengen met een hypotheekadviseur die je door het hele proces heen helpt. 

  4. De afronding

  Na de overeenkomsten sturen we je naar onze vaste notaris en wordt je hierna uitgenodigd voor de overdracht. Hierna kan het genieten van je investering echt beginnen!

Heb je vragen? Neem contact met ons op!

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.