Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop
Ontdek de regio

Ontdek de regio van Drenthe

Plan jouw bezoek
Voor persoonlijk en professioneel advies
 • Jouw vakantiewoning in Drenthe
 • Nabij Assen, Appelscha en Beilen
 • Veelzijdige omgeving

Drenthe heeft echt alles!

Heb je een recreatiewoning gekocht bij HUB Resorts of ben je dit van plan? Dan kun je zelf uit verschillende mogelijkheden kiezen! Wil je het verhuren, voor eigen gebruik gebruiken, of een combinatie hiervan? De keuze is aan jou! De verhuur ligt in de handen van onze professionele verhuurorganisatie. Daarnaast bevindt jouw recreatiewoning zich in de regio Drenthe die erg populair is onder toeristen! Het is de perfecte locatie voor jou of jouw vakantiegasten. Dankzij de unieke ligging nabij het Nationaal Park Drents-Friese Wold zijn er vele activiteiten mogelijk. Liever cultuur snuiven? Dat kan ook! Bezoek bijvoorbeeld Assen (19 km), Appelscha (9 km) en Beilen (12 km) vanaf ons vakantiepark in Drenthe.

Een sfeerimpressie van de omgeving ⤵

Ontdek de regio

Wat heeft Drenthe jou te bieden?

Tijdens jouw vakantie op ons vakantiepark hoef je je in de omgeving echt nooit te vervelen! Elke dag is een nieuw avontuur en de mogelijkheden zijn oneindig. De vakantiewoningen zijn gelegen in Hoogersmilde, 20 km onder Assen. De natuur is er prachtig en je kunt er van alles beleven! Het park grenst onder andere één van de grootste natuurgebieden van Nederland; Nationaal Park Drents-Friese Wold. In deze omgeving zijn er wandelpaden en fietstochten in overvloed! 

  Fietsen en wandelen

  Als je vakantie viert op ons park vind je prachtige wandel-, mountainbike- of fietsroutes door de vele natuurgebieden in de omgeving. 

  Leuke steden

  Bezoek de omliggende steden zoals Assen, Appelscha, Beilen, Dwingeloo, Westerbork of Hooghalen. Ook Emmen en Hoogeveen zijn echte aanraders!

  Cultuur snuiven

  Je bevindt je in het oergebied van Drenthe en dit betekent dat je tijdens jouw vakantie de hunebedden absoluut niet kunt missen. Bezoek ook diverse musea en galeries.

Ontdek meer over ons⤵

Deze steden zijn zeker het bezoeken waard!

Naast dat er veel te zien is in de omgeving van de recreatiewoningen op ons park zijn er ook leuke steden te bezoeken. Heb je tijdens jouw vakantie zin om te shoppen of cultuur te snuiven? Bezoek dan één van de dorpjes in de omgeving zoals Dwingeloo of Ruinen. Hier vind je leuke winkeltjes, terrassen, gezellige cafés en knusse horecagelegenheden. Voor de echte grote steden worden Emmen, Assen en Hoogeveen veelal bezocht! Hier vind je ook diverse musea, galeries, authentieke winkels, bioscopen en theaters. Bezoek bijvoorbeeld het Drents Museum met vele archeologische en historische voorwerpen, de eeuwenoude Hunebedden of recreatiegebied Baggelhuizen. Kortom, het is de perfecte locatie om vakantie te vieren!

Hier vind je de Drentse Weelde ⤵