Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop
Vakantiehuis kopen Drenthe

Recreatiewoning kopen in Drenthe

Plan jouw bezoek
Voor persoonlijk en professioneel advies
  • Duurzame recreatiewoningen
  • Voor eigen gebruik of verhuur
  • Met privé wellness opties
  • Direct 4% rendement over alle bouwtermijnen

Koop jouw droom recreatiewoning in Drenthe

Droom je ervan om een eigen vakantiehuis te kopen? Bij HUB Resorts is dit mogelijk!

Op ons eco-resort Drentse Weelde kun je een recreatiewoning kopen in Drenthe, waar je niet alleen zelf kunt genieten van jouw trotse bezit en volledig ontzorgd wordt, maar waarbij je ook nog eens profiteert van aantrekkelijke huurinkomsten. Vanaf het moment dat je een woning aankoopt bij Drentse Weelde ontvang je direct 4% rendement op iedere bouwtermijn tot aan de oplevering van jouw recreatiewoning! Wat jouw reden ook mag zijn, een recreatiewoning in Drenthe kopen is een waardevaste investering. Kies je ervoor om jouw woning te verhuren? Dan word je volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Kom genieten en verdienen op eco-resort Drentse Weelde, gelegen midden in de ongerepte natuur van Oer-Drenthe. 

Meer informatie over je toekomstige woning? Bekijk onze online brochure of ontmoet HUB op één van onze open dagen.

 

 

Bekijk onze vakantiewoningen in Drenthe

Onze recreatiewoningen op de Drentse Weelde

Wanneer je ervoor kiest om een vakantiewoning te kopen in Drenthe, geniet je optimaal van het water en de natuur. De recreatiewoningen staan richting het water waardoor je altijd voorzien bent van een prachtig uitzicht. De recreatiewoningen zijn geschikt voor 2 tot 8 personen en duurzaam gebouwd. Alle woningen zijn gasloos, all-electric en beschikken over een warmtepomp en zonnepanelen. Zo ben je helemaal voorbereid op de toekomst! 

Op het resort staat de natuur centraal en dat zie je ook terug op het park en in de woningen. Een duurzame recreatiewoning kopen in Drenthe is een zorgeloze investering. Heb je interesse? Maak gerust een afspraak om de woningen te bezichtigen.

Een voorproefje van onze recreatiewoningen in Drenthe ⤵

Investeren en genieten in het oergebied van Drenthe

Wil je een recreatiewoning kopen in Drenthe en heb je besloten om deze gedeeltelijk of volledig te verhuren? HUB Resorts ontzorgt jou volledig op gebied van verhuur. Van de marketing tot aan het boekingsproces, het klantcontact en de schoonmaak. Alles wordt voor jou geregeld! Je behaalt een aantrekkelijk rendement en kunt zorgeloos genieten van jouw investering. Alle gasten, maar ook jij als eigenaar, profiteren daarnaast van de hoogwaardige voorzieningen op het recreatiepark. Er zijn speel- en sportplekken, een supermarktje en een restaurant met een panorama-uitzicht op de kreek. En in de omgeving vindt je vele fiets-, mountainbike- en wandelroutes. Kies voor een fijn rendement op een heerlijke plek!

Waarom HUB Resorts?

  • Ruime kavels op eigen grond
  • Direct aan nationaal park het Drents-Friese Wold
  • Gasloos met warmtepomp en zonnepanelen
  • Professionele verhuur en beheer door HUB Resorts
  • Wellness opties
  • Karakteristieke architectuur met veel diversiteit

Je vindt ons hier ⤵