Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
HUB Resorts Verkoop
Vakantiehuis Nederland kopen

Jouw eigen recreatiewoning in Nederland

Plan jouw bezoek
Voor persoonlijk en professioneel advies
 • Een tweede huis in Nederland
 • Gelegen op eigen grond
 • Op een nieuwbouw park in Drenthe

Investeer in een tweede huis in Nederland

Ben je op zoek naar een vakantiewoning in Nederland en wil je profiteren van maandelijkse huuropbrengsten en een plek om zelf (recreatief) gebruik van te maken? HUB Resorts realiseert een Eco-Resort in Drenthe, genaamd Drentse Weelde. De recreatiewoningen op dit park zijn beschikbaar vanaf €235.000,-, op eigen grond en geschikt voor 4 tot 6 personen. Wil je alvast meer informatie ontvangen over de aanschaf van een vakantiewoning in Nederland, het rendement of de mogelijkheden? Vraag dan gemakkelijk en vrijblijvend de brochure aan.

Bekijk onze vakantiewoningen in Drenthe:

Een waardestijgende investering

Een nieuwbouw vakantiehuis kopen in Nederland is in veel gevallen een waardevaste investering, aangezien je profiteert van de verkoopwaarde en maandelijkse rendementen. Het voordeel bij Resort Drentse Weelde is dat het park nog vorm moet gaan krijgen, wat positief kan uitvallen voor de waarde van de woning. Ook de kwaliteit van de woningen en de locatie hebben een invloed op de waarde. Om die reden is ervoor gekozen om duurzame en moderne vakantiewoningen te bouwen op een unieke locatie in Drenthe. Wil je graag advies of meer weten over deze unieke investeringsmogelijkheid?

Een vakantiehuis in Nederland

Is een plek om:

  Vakantie te vieren
  Maandelijks rendement te behalen
  Remote te werken
  Een plek om samen te komen met vrienden en familie

De provincie van hunebedden en verbluffende natuurgebieden

Drenthe staat bekend om de hunebedden, maar de meeste mensen bezoeken deze provincie voor de verschillende natuurgebieden. De Drentse Weelde grenst aan het prachtige Nationaal Park Drents-Friese Wold terwijl iets verderop Nationaal Park Dwingelerveld is te vinden. Verken deze prachtige natuur via de vele fiets- en wandelroutes, ter paard of met een huifkar. Even een dagje geen natuur? Op slechts 20 minuten rijden ligt Assen, terwijl Groningen binnen 40 minuten bereikbaar is! Of bezoek samen met de kinderen het Rijk der Kabouters, de boomtoppen in Drouwen of Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Ook kun je een bezoek brengen aan het indrukwekkende Westerbork, dat vanaf Resort Drentse Weelde 20 minuten rijden is. 

Een impressie van Resort Drentse Weelde

Een vakantiewoning kopen in Nederland bij HUB Resorts

Een tweede huis kopen is lastig en vraagt om een weloverwogen besluit. Omdat zorgeloos ontspannen hoog bij ons in het vaandel staat begeleiden we jou gedurende het gehele aankoopproces. Na de aankoop neemt onze verhuurorganisatie al het werk uit handen. Zij zijn verantwoordelijk voor de verhuur en het onderhoud. Zelf heb je door ons reserveringssysteem real-time online inzicht in de bezetting, facturatie en beoordelingen. Wanneer je zelf gebruik wenst te maken van de recreatiewoning dan kun je middels ditzelfde systeem communiceren met onze verhuurorganisatie. Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Lees meer over het verhuren en het beheer: